Rotterdam Airportplein, Rotterdam

Straat

Rotterdam Airportplein

Postcode

3045AP

Stad

Rotterdam

Beschikbaar

Direct

Beschrijving

De kantoren op Rotterdam Airport zijn gelegen in het ultramoderne en nieuwe Cornerstone gebouw wat direct tegenover de terminal van Rotterdam The Hague airport is gelegen. Het gebouw kenmerkt zich zowel van buiten als van binnen door een moderne en uiterst representatieve omgeving. Het gebouw beschikt over alle faciliteiten om het u als ondernemer makkelijk te maken, inclusief ondersteunende receptie en ondergrondse parkeerfaciliteiten met ruim voldoende parkeergelegenheid voor uzelf en uw bezoekers.

Er zijn volledig ingerichte en flexibele kantoorruimtes (vanaf 1 persoon en te huur vanaf 1 uur tot meerdere jaren), vergaderruimtes, virtuele kantoren en toegang tot de business lounge.

Mogelijkheden:
Full service kantoorruimte
Voor ieder budget en al vanaf één werkplek. De kantoorruimtes zijn van alle gemakken voorzien en 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk. De units zijn reeds gestoffeerd en gemeubileerd en direct klaar voor gebruik. Alle faciliteiten zijn voor u geregeld, van schoonmaak en beveiliging tot een volledig ingerichte keuken, ondersteunend personeel en een moderne IT en telefonieverbinding. Ervaren receptionistes zorgen ervoor dat uw bezoekers op vriendelijke en professionele wijze worden ontvangen en kunnen u tevens van dienst zijn met administratieve ondersteuning. Wij werken met all-in tarieven wat u de zekerheid geeft van een vast bedrag per maand inclusief (o.a.) gas- water en elektriciteit, servicekosten, bijkomende kosten, IT, telefonie en onbeperkt warme dranken. Indien nodig zijn vergaderfaciliteiten beschikbaar. Tevens is er de mogelijkheid gebruik te maken van het bedrijfsrestaurant in het Cornerstone gebouw.

Virtueel kantoor
Uw bedrijf kunt u vestigen op dit adres en tevens kunt u gebruikmaken van de telefoonservice. Desgewenst kunt u dit aanvullen met flexibel gebruik van kantoorruimte zodat u alleen betaald voor een kantoor wanneer u dit echt nodig heeft.

Gedeeld kantoor
Profiteer van de voordelen van een eigen werkplek plus de mogelijkheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen tegen een fractie van de kosten van een eigen kantoorruimte.

Flexibele werkplek
Bent u of zijn uw medewerkers regelmatig op pad? Profiteer van de voordelen van een flexibele werkplek.

Omgeving
Het business park Rotterdam The Hague Airport kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijven en faciliteiten in een omgeving met internationale allure. Er zijn diverse horecagelegenheden en hotels in de directe omgeving.

Ligging/bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van Business Park Rotterdam The Hague Airport is uitstekend, zowel per auto als openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk in de ondergrondse parkeergarage onder het Cornerstone gebouw.

Auto
Het business park ligt direct aan de A13 en nabij de Ring Rotterdam (A16 en A20). U bent in 10 minuten in Rotterdam Centrum en in 15 minuten in Den Haag Centrum.

Openbaar vervoer
Met RET buslijn 33 bent u vanaf Rotterdam Centraal in 15 minuten op Rotterdam The Hague Airport. De RanstadRail (Metrolijn E) brengt u, via de Airportshuttle, in 15 minuten naar Rotterdam Centraal en in 30 minuten naar Den Haag Centrum.

Vliegtuig
De terminal van Rotterdam The Hague Airport is gelegen aan de overkant van de weg. Vanaf de luchthaven vertrekken dagelijks vluchten naar circa 45 (Europese) bestemmingen.

Oppervlakte:
Het totale vloeroppervlak bedraagt ca. 600m2, verdeeld over 1 bouwlaag. Kantoorruimte is beschikbaar vanaf 9 m2, waarbij diverse indelingen en metrages mogelijk zijn.

Huurprijs:
Afhankelijk van de gekozen (flexibele) contractsvorm. Er wordt gewerkt met vaste huurtarieven, dus je weet vooraf precies waar je aan toe bent!

Voorschot servicekosten:
Er wordt gewerkt met vaste huurprijzen inclusief services en faciliteiten.

Huurtermijn:
Flexibel. Huurtermijnen zijn mogelijk vanaf 1 maand tot meerdere jaren.

Afbeeldingen