Jufferstraat, Rotterdam

Straat

Jufferstraat

Postcode

3011XM

Wijk

Centrum

Stad

Rotterdam

Beschikbaar

Direct

Interieur

Gemeubileerd

Slaapkamers

1

Toiletten

1

Badkamers

1

Lift

Ja

Keuken

Open

Koelkast

Ja

Vriezer

Ja

Afwasmachine

Ja

Fornuis

Keramisch

Oven

Ja

Microwave

Ja

Combimagnetron

Ja

Afzuigkap

Ja

Woning type

Bovenwoning

Parkeren

Privé

Beschrijving

Alle hotelappartementen in de Scheepmakerstoren worden compleet gemeubileerd en gestoffeerd opgeleverd. Dat wil zeggen dat de hotelappartementen standaard voorzien zijn van alle denkbare zaken die een directe intrek mogelijk maken. Het betreft hier een zeer luxe en complete inrichting dat door gerenommeerde binnenhuisarchitect is geselecteerd. De hotelappartementen zijn bijvoorbeeld voorzien van compleet zitmeubilair inclusief tafels. Ook smaakvolle gordijnen en sfeerverlichting zijn aanwezig (de hotelappartementen zijn zelfs voorzien van schilderijen). De in het hotelappartement aanwezige bedden zijn voorzien van lakens. Een flatscreen TV maakt het geheel compleet. U kunt er dus zo intrekken. We spreken niet voor niets van zogenaamde hotelappartementen.
De bovenste drie appartementen/penthouse kennen een nog luxer uitrustingsniveau dan de overige appartementen.

Voor de echt verwende bewoner kunnen deze appartementen, in overleg met een binnenhuisarchitect, zelfs geheel naar eigen wens worden ingericht. Uiteraard kan ook voor de overige appartementen worden overlegd hoe de inrichting zo goed mogelijk kan aansluiten bij de individuele woonwensen. In de Scheepmakerstoren zijn op verschillende verdiepingen appartementen beschikbaar.

Luxe Extra’s
De appartementen hebben de beschikking over één of twee parkeerplaatsen in de ondergrondse garage, waar uw auto automatisch vanuit de innamebox op de begane grond voor u geparkeerd zal worden.
De appartementen zijn ieder uitgerust met een ruim balkon. Verder is het complex o.a. voorzien van een panoramalift, gymdeck op de begane grond en eerste verdieping, royale lobby, een stoomcabine, huismeester (inclusief kledingreiniging), en 24 uur bewakingssysteem. Daarnaast is er ook nog een gezellige brasserie waar u uitstekend kunt lunchen met zakenrelaties, familie of vrienden.

Locatie
De locatie van het appartementencomplex ideaal, de Scheepmakerstoren is gelegen op het Wijnhaveneiland zeer dichtbij het centrum van Rotterdam. Daarnaast is het openbare vervoer op loopafstand en zijn verschillende uitvalswegen richting Den Haag, Utrecht en Dordrecht dichtbij.

Indeling
De indeling varieert per appartement, waaronder een variërend aantal luxueuze slaapkamers. Elk appartement is uitgerust met een luxe keuken voorzien van elektrische apparatuur. De badkamer en het toilet zijn uitgevoerd met luxe sanitair waaronder ligbad en/of douche.

PRIJS: De prijs verschilt per appartement afhankelijk van oppervlakte en verdieping, variërend van €1.800,- tot en met €4.500,- per maand.

Afbeeldingen