Berliozlaan, Rotterdam

Straat

Berliozlaan

Postcode

3055KB

Wijk

Hillegersberg

Stad

Rotterdam

Beschikbaar

Direct

Interieur

Gestoffeerd

Slaapkamers

2

Toiletten

1

Badkamers

1

Oppervlakte

75 m²

Koelkast

Ja

Vriezer

Ja

Fornuis

Gas

Oven

Ja

Afzuigkap

Ja

Woning type

Appartement

Parkeren

Gratis

Beschrijving

Gelegen in het rustige gedeelte van Hillegersberg, de "Componistenbuurt", ligt dit goed onderhouden en modern driekamer appartement met balkon en aparte berging in de onderbouw.
Het appartement ligt in de nabijheid van het kleinschalige winkelgebied van de Van Beethovensingel; de dorpskern van Hillegersberg; de Bergse Plas; scholen; recreatievoorzieningen zoals het Bergse Bos, golfbanen, tennis- en hockeyverenigingen en het openbaar vervoer.

Met de auto of het openbaar vervoer bent u binnen snel in het centrum van Rotterdam, ook andere steden zoals Den Haag of Delft zijn via de dichtbij gelegen snelwegen goed te bereiken.

Entree, vestibule, hal/gang met een modern toilet; garderoberuimte en meterkast. Keukenruimte (1,65x3,01) met een blok in L-opstelling met inbouwapparatuur. Badkamer (0,97x1,64/0,80) voorzien van een douche en wastafel. Ruime slaapkamer (5,19x2,77). Tweede slaapkamer (4,00x2,20) met een diepe vaste kast. Ruime lichte woon-/eetkamer (4,88/3,17x8,20) met toegang naar het balkon (1,50x2,71) met buiten bergkast

Afbeeldingen