Locatlita Montienzo, Bolsensa

Straat

Locatlita Montienzo

Postcode

01023

Stad

Bolsensa

Beschikbaar

Direct

Slaapkamers

4

Oppervlakte

300 m²

Beschrijving

Locatie
Ongeveer 10 minuten van het Bolsena meer, op de heuvels grenzend aan de provinciale weg Cassia met een prachtig uitzicht. Uniek in zijn soort, het pand is gelegen op een exclusieve locatie, een paar meter van het Arona Naturalistic Park van Turona en grenzend aan de historische via Francigena.

Het is een van de weinige villa's uitgerust met alle vergunningen die door de gemeente zijn gereguleerd voor de bouw, omdat het gebied een hydro geologische en archeologische beperking heeft. De weg die naar de woning leidt, loopt door het platteland van Bolsena en het is grotendeels geasfalteerd.

Het pand wordt verkocht met een gebied van anderhalve hectare grond die bijzonder goed onderhouden is, met de aanwezigheid van fruitbomen en een grote olijfgaard. Dat terzijde er zijn er ook tienjarige dennen en cipressen aanwezig, prachtige bucolische locatie voor een Bed & Breakfast/Agriturismo of gewoon voor een rustige villa in de natuur tussen Lazio en Toscana.


De villa
Bouwjaar: 1985
De villa is een drie gezinnen villa, die volledig te koop staat. De villa bestaat uit een totaal van 300 m2, op twee niveaus. Op de begane grond bevindt zich een appartement van 110 m². Op dezelfde verdieping is er de toegang, volledig onafhankelijk, op de bovenste verdieping naar de andere twee kleinere appartementen.

Vanuit dezelfde hal is er verder tot de verdieping min één toegang, waar een karakteristieke kelder staat. De trap naar de eerste verdieping heeft directe toegang tot een veranda met uitzicht op het Bolsena meer, en tot de twee appartementen, waarvan er een volledig moet nog afgewerkt worden, biddende dus veel mogelijkheden voor zowel korte als langer verblijf. Het pand is voltooid met drie zolders. De villa verder ook voorzien van alle nutsvoorzieningen en een karakteristieke hydraulische pompput voor water. Grenzend aan de wonende eenheid is er een zeer grote garage die ook als opslag gebruikt kan worden, waarin zich een volledig functionele houtoven bevindt. Het pand heeft ook een bijgebouw waar alle voorzieningen voor het onderhoud van olijfbomen zich bevinden.

Afbeeldingen