OVER ONS

J.G. van der Valk Vastgoed werd in 1987 opgericht. Wij zijn een familiebedrijf.

John van der Valk heeft een jarenlange ervaring op het gebied van Projectontwikkeling Bouwkunde en Makelaardij. Hij deelt zijn kennis ook met anderen en is een graag geziene gastspreker, docent / trainer op Hoge scholen, Opleidingsinstituten en interne opleidingen / trainingen bij bedrijven en organisaties.

Henny van der Valk staat haar man bij en is werkzaam op kantoor.

Aanvankelijk beperkten wij ons alleen tot het verhuren van onze eigen onroerendgoedportefeuille, die voornamelijk bestond uit gemeubileerde appartementen die verhuurd werden aan (internationale) bedrijven en organisaties. Omdat de huurders zeer tevreden waren over onze aanpak en ook steeds meer mensen hun woning via ons wilden verhuren, besloten wij onze diensten als makelaar uit te breiden met de verhuur van huizen van derden. Dit heeft een dusdanig goed resultaat dat wij nu een goed lopend bedrijf hebben en vele grote en bekende nationale en internationale organisaties tot onze klantenkring mogen rekenen die steeds weer van onze diensten gebruik maken.

Dienstverlening
De dienstverlening breidde ook steeds meer uit.

Wij geven steeds meer service aan de expats, denk hierbij bijvoorbeeld aan het halen en terugbrengen van de expat bij bezichtigingen of het afhalen en brengen van expats van en naar de Luchthaven Schiphol. Ook een levensmiddelenpakket bij aankomst of een welkomsboeket van de baas wordt door ons met regelmaat verzorgd.

Omdat van der Valk Vastgoed naast de makelaardij beschikt over bouwkundige- en projectontwikkelings expertise, adviseren wij steeds meer bedrijven en organisaties bij hun totale huisvestingsvraagstuk. Wij worden dikwijls ingeschakeld om de gehele organisatie (tijdelijk) te huisvesten en worden gevraagd te helpen bij het zoeken naar een ander beter passende bestaande huisvesting of het ontwikkelen van een kantoor en/of bedrijfshal.

Zoeken

Nieuwsbrief